IF Elfsborgs replica för säsongen 2019 från Umbro. Förtryckt med sponsorer. 

Förboka din supporterreplica av IF Elfsborgs matchtröja 2019. IF Elfsborg når en milstolpe med 115 år som förening. De 115 första som förbokar sin machtröja via vårt fomulär kommer att få tröjan levererad tillsammans med en unik spelarhälsning vid uthämtning. Replican är den tröja som kommer att säljas till supportrar under året. 

För alla seriebiljettsinnehavare som köpte sin seriebiljett före den 31/12-2018 ingår en voucher med möjlighet att köpa årets matchtröja till halva priset. Har du en voucher? Klicka i rutan i detta formulär och ta med vouchern när du hämtar och betalar tröjan i butik. Du betalar då halva priset.  

Seniortröja kostar 599 kr (ord pris) och finns i storlekarna XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL. 
Juniortröja kostar 499 kr (ord pris) och finns i storlekarna 116cl, 128cl, 140cl, 152cl, 164cl

Utlämning av förbokade matchtröjor sker i Intersports butik i Knalleland från lördag den 23 mars kl. 10.00. Efter den 23e kan du sedan hämta ut din matchtröja även två veckor framåt. Officiell säljstart i butik och webb sker den 23 mars. 

För frågor maila Tony.Johansson@intersport.se eller eric.sjolin@elfsborg.se Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.


Levererat av MyClub

Laddar...