Näsets SK


#ambitiös vinter 19

Hej,

Har du ett barn som inte kan få nog av fotboll och vill träna mera?

Då är #ambitiös något för ditt barn. Under hösten 2018 så smygstartade vi #ambitiös där fokus ligger på individen och individens utveckling.

Under mitten - slutet av januari kör vi igång med nästa omgång av #ambitiös. Vill ditt barn träna mer än vad laget erbjuder idag? Klicka på följande länk för att anmäla dig:

#ambitiös innebär extra träningar utöver ditt lags ordinarie träningar. Träningarna kommer att hållas av anställda tränare i klubbens regi. Som träningstid siktar vi på tidig eftermiddag på vardagar eller helger. Vi försöker skräddarsy tiderna så mycket som möjligt så att det inte krockar med ert barns ordinarie träningar.

Grupperna kommer innehålla olika åldrar och kön där den gemensamma nämnaren är intresset för att träna mer fotboll. Eftersom vi har anställda tränare så utgår en avgift på 1200 kr för 8 st träningar under våren. Tanken är att ha vår och höst program under 2019.

Vi återkommer med gruppindelning och träningstider. Har du frågor kontakta David Eklöf på david@nasetssk.se

#ambitiös har inga kunskapskrav. Intresse att träna är det enda som krävs. Viktigt att komma ihåg att man inte ska byta en träning i veckan med laget till en med #ambitiös utan dessa träningar är utöver de träningar som erbjuds med laget. #ambitiös kommer inte att spela matcher mot andra klubbar utan alla spelare fortsätter spela matcher i sina ordinarie lag.

För att anmäla sig behöver ditt barn vara född mellan 2006-2009. Din anmälan är giltig först när inbetalning skett. Anmälan till #ambitiös är öppen till och med FREDAG 4/1-19.

Med vänlig hälsning

Näsets SK

Använd formatet YYYYMMDD


Levererat av MyClub



Laddar...