Karlbergs BK [Fotboll]


Octapharma sommarfotbollsskola lockar över 300 barn till Stadshagens IP varje sommar under ett utvalt antal veckor. Till sommarfotbollsskolan är alla barn välkomna att anmäla sig! På sommarfotbollsskolan ges möjlighet att spela fotboll dagarna i ända tillsammans med sina kompisar och jämnåriga. Veckorna är fyllda med skratt, glädje och gemenskap.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2009-2012 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Träningsupplägget är framtaget i samverkan mellan Sportcheferna för Ungdomsverksamheten och följer den röda tråd som föreningen arbetar utifrån gällande barn- och ungdomsfotboll. På fotbollsskolan ingår lunch och mellanmål på eftermiddagen. Alla barn får också ett ”Kit” som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

Det krävs inga förkunskaper för att anmäla sig och vara med. Sommarfotbollsskolan leds av föreningens egna utbildade ungdomsledare. Varje grupp har 2-3 tränare med maximalt 25 barn per grupp.

Sommarfotbollsskolan är givetvis även öppen för barn och spelare som inte spelar i Karlbergs BK.Anmälningsformuläret är stängt då samtliga grupper är fulla. Levererat av MyClub

Laddar...