Norrtulls SK [Fotboll]


Anmälan Miniboll 2019

MINIBOLL 2019

Miniboll riktar sig till de allra minsta fotbollsspelarna födda 2015 och 2016.

Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt.

Alla träningar i minibollen leds av klubbens egna utbildade ledare och varje termin avslutas med en rolig avslutning.

TRÄNINGSTIDER

All träning sker på konstgräs. I samband med anmälan väljer ni också träningsdag, tid och grupp (färg). Om ert barn har en kompis de vill spela med, kolla upp i vilken grupp kompisen spelar i. Tisdagar och torsdagar är träningen på Bellevue BP. Söndagar på Norra Real BP.

AVGIFT

Kostnaden är endast 1000 kr (vid start i augusti är kostnaden 600 kr) och i avgiften ingår 15 träningstillfällen under april-oktober (v.17.23 och v.34-41), två avslutningar med medaljutdelning (v.24 och v.42), medlemskap i klubben med tillgång till att hyra klubblokalen och en NSK träningströja (värde 185 kr) ingår för alla nya minibollsspelare. Träningströjan hämtas på kansliet.

VIKTIGT INFÖR ANMÄLAN

Som många vet så råder det kraftig anläggningsbrist i Stockholm och det blir därför lätt trångt på de planer vi nyttjar. För att kunna bibehålla hög kvalitet har vi ett maxtak per grupp. När gruppen inte finns som ett alternativ är den full.


Denna aktivitet är fullbokad. Kontakta din förening för mer information.


Levererat av MyClub

Laddar...