Norrtulls SK [Fotboll]


MINIBOLL 2019

Miniboll riktar sig till de allra minsta fotbollsspelarna födda 2015 och 2016.

Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt.

Alla träningar i minibollen leds av klubbens egna utbildade ledare och varje termin avslutas med en rolig avslutning.

TRÄNINGSTIDER

Alla träningar sker på konstgräs. I samband med anmälan önskar ni också träningstid. Detta görs när ni väljer grupp i formuläret nedan. Tiderna är avsatta för respektive ålder.
Vi kan inte garantera tiden ni har önskat, men gör vårt bästa för att uppfylla allas önskemål. 

AVGIFT

Kostnaden är endast 1000 kr (vid start i augusti är kostnaden 600 kr) och i avgiften ingår 15 träningstillfällen under april-oktober (v.17.23 och v.34-41), två avslutningar med medaljutdelning (v.24 och v.42), medlemskap i klubben med tillgång till att hyra klubblokalen och en NSK träningströja (värde 185 kr) ingår för alla nya minibollsspelare.

VIKTIGT INFÖR ANMÄLAN

Som många vet så råder det kraftig anläggningsbrist i Stockholm och det blir därför lätt trångt på de planer vi nyttjar. För att kunna bibehålla hög kvalitet kommer vi i år ha ett maxtak på antal anmälda per tid och grupp. Är det fullt i en grupp kommer nya medlemmar således hänvisas till en av de öppna grupperna på en annan tid. Vi rekommenderar er därför att anmäla så snart ni kan och hoppas att alla har förståelse för detta.

If you want to be informed in english please send an e-mail to ossian.zentio@norrtullssk.se


Anmälan Miniboll 2019

Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...