Norrtulls SK [Fotboll]


KNATTESKOLAN 2019

Knatteskolan är öppen för alla spelare födda 2013 och 2014 och genom vårt genomtänkta koncept erbjuder vi en kombination av teknikträning, rörelselekar och smålagsspel. Alla träningar i knatteskolan leds av klubbens egna utbildade ledare och varje termin avslutas med en rolig avslutning.

TRÄNINGSTIDER

Alla träningar sker på konstgräs. I samband med anmälan väljer ni också träningstid. Detta görs när ni väljer grupp i formuläret nedan. Vi kan inte garantera tiden ni har önskat, men gör vårt bästa för att uppfylla allas önskemål

AVGIFT

Kostnaden är endast 1200 kr och då ingår 15 träningstillfällen (v.17-23 och v.34-41), två avslutningar (v.24 och v.42), medlemsskap i klubben med tillgång till att hyra vår klublokal samt för nya medlemmar ett startkit med kläder (läs mer nedan). OBS! Notera att det inte ingår ett knattepaket om ni redan hämtat ut ett tidigare.

VIKTIGT INFÖR ANMÄLAN

  1. Vi strävar alltid mot att knatteskolan ska passa alla för att leva upp till våra grundvärderingar. Som ett led i detta anger ni föräldrar i anmälan om ert barn vill spela i en grupp för nybörjare eller en mer avancerad grupp. Grupperna är också indelade per ålder och det går dessutom går det att önska vänner att spela med. 

    Som nybörjare menar vi spelare som är helt nya eller, kanske bara spelat någon termin eller som vill ha lite enklare träning. De mer avancerade grupperna är för de som vill ha lite mer utmaning i träningarna. Till exempel för att de spelat många terminer och behärskar grunderna, ligger långt fram i sin utveckling eller spelat mycket utanför. Om du inte vet vilken du ska anmäla ber vi er anmäla till nybörjare och sedan maila ossian.zentio@norrtullssk.se och fråga så hjälper vi till.

  2. Som många vet så råder det kraftig anläggningsbrist i Stockholm och det blir därför lätt trångt på de planer vi nyttjar. För att kunna bibehålla hög kvalitet har vi ett maxtak per grupp. Vi kommer inte kunna göra undantag och rekommenderar er därför att anmäla så snart ni vet och att ni pratar ihop er med de vänner ni vill spela med.'

If you want to be informed in english please send an e-mail to ossian.zentio@norrtullssk.se


Knatteskolan 2019

Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...