Norrtulls SK [Fotboll]


Knatteskolan 2019

KNATTESKOLAN 2019

Knatteskolan är öppen för alla spelare födda 2013 och 2014 och genom vårt genomtänkta koncept erbjuder vi en kombination av teknikträning, rörelselekar och smålagsspel. Alla träningar i knatteskolan leds av klubbens egna utbildade ledare och varje termin avslutas med en rolig avslutning.

TRÄNINGSTIDER

All träning sker på konstgräs. I samband med anmälan väljer ni också träningsdag, tid och grupp (färg). Om ert barn har en kompis de vill spela med, kolla upp i vilken grupp kompisen spelar i. Tisdagar och torsdagar är träningen på Bellevue BP. Söndagar på Norra Real BP.

AVGIFT

Kostnaden är endast 1200 kr och då ingår 15 träningstillfällen (v.17-23 och v.34-41), två avslutningar (v.24 och v.42), medlemskap i klubben med tillgång till att hyra vår klublokal samt för nya medlemmar ett startkit med kläder. OBS! Notera att det inte ingår ett knattepaket om ni redan hämtat ut ett tidigare.

VIKTIGT INFÖR ANMÄLAN

  1. Vit grupp är för de mer erfarna spelarna. Som nybörjare menar vi spelare som är helt nya eller, kanske bara spelat någon termin eller som vill ha lite enklare träning. De mer avancerade grupperna är för de som vill ha lite mer utmaning i träningarna. Till exempel för att de spelat många terminer och behärskar grunderna, ligger långt fram i sin utveckling eller spelat mycket utanför. Om du inte vet vilken du ska anmäla ber vi er anmäla till nån av de andra grupperna och inte vit och sedan mejla knattemini@norrtullssk.se och fråga så hjälper vi till.

  2. Som många vet så råder det kraftig anläggningsbrist i Stockholm och det blir därför lätt trångt på de planer vi nyttjar. För att kunna bibehålla hög kvalitet har vi ett maxtak per grupp. När gruppen inte finns som ett alternativ är den full.


Denna aktivitet är fullbokad. Kontakta din förening för mer information.


Levererat av MyClub

Laddar...