ÖIS Friidrott


Funktionärsanmälan Blodomloppet

29/5 Arrangerar vi Blodomloppet för 25:e gången. Ett jubileum som vi hoppas att ni vill hjälpa till att arrangera. Vi har behov av minst 150 funktionärer som hjälper till under Blodomloppet. Flest behöver vi mellan 16-21 på tävlingsdagen, men vi behöver också hjälp att bygga upp banan och startområdet från tidig förmiddag samt en efterpatrull som hjälper till att plocka snyggt och rent fram till ca 22.30 på kvällen.

Nummerlappssortering sker 23-24/5. Första dagen är vi i längst ner i löpargången i friidrottens hus. Andra dagen är vi på andra våningen i stora konferensen i friidrottens hus. Förhoppningsvis hinner vi klart och då blir det ledigt 25/5.

Nummerlappsutdelningen kommer att vara i Nordstan 26-28/5. 10-18 på fredagen och 10-16 under helgen. Vi behöver ca 6 pers/heldag där. Man kan också dela upp passen.

Ange nedan vilka dagar och tider som passar just er. Om ni brukar ha någon speciell funktion under loppet så får ni gärna ange detta så placerar vi er på den plats ni önskar så långt det är möjligt.



Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Levererat av MyClub



Laddar...