Registreringsformulär 2020


Välkommen som medlem i Osteoporosförbundet

Tillsammans arbetar vi för att våra medlemmar ska ha samma levnadsvillkor som andra, inga inskränkningar i liv och valmöjligheter.

Som medlem i Osteoporosförbundet bidrar du till samhällspåverkan, opinionsbildning och att öka kunskapen och förståelsen om osteoporos.

  • Du får vår medlemstidning 4 gånger per år. I vår medlemstidning OsteoporosNytt kan du läsa om de senaste rönen samtidigt som du stöder vårt arbete med att öka kunskapen om osteoporos.
  • Automatiskt medlemskap i din lokal Osteoporosförening med praktisk support beträffande din sjukdom och träffa likasinnade. Även att engagera dig lokalt i din Osteoporosförening med aktiviteter och erfarenhetsutbyte.
  • Möjlighet att ställa frågor till våra förtroendevalda.
  • Medlemskap kostar 225 kr/kalenderår.

Du kan i efterhand lägga till familjemedlemmar för 100 kr/medlem. Familjemedlem ska vara folkbokförd på samma adress som huvudmedlem. Mejla pia@osteoporos.org för att lägga till familjemedlem.

När vi registrerat din betalning säkerställer du din prenumeration på vår tidning.

Ange gärna din e-postadress och även ditt telefonnummer då får vi fler möjligheter om vi behöver kontakta dig.. 

Du kan alltid kontakta vårt kansli på telefon 08-121 463 93 eller pia@osteoporos.org


Pia Elmgren hjälper dig med frågor om medlemskap eller om annat som rör förbundet. 

Vänligen fyll i formuläret nedan, avsluta med att klicka på Registrera 

Du får en faktura direkt i din dator om du angivet e-post adress. Om du vill ha den per post, ange då inte e-post adress. Vi skickar ut en faktura och registrerar dig. 

Fälten markerade med * är obligatoriska. 

E-post och telefon är valfritt men väldigt uppskattat i vår kommunikation med dig.Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...